AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 10:23
"Vi har brug for en spiller som dig" - Afslører Solskjær sine transferplaner på live-tv?

Optagelser viser, at Ole Gunnar Solskjær umiddelbart smed et transferhint i weekendens sejr over Bournemouth.


Den er lidt usikker, men det lyder godt nok som om, Ole Gunnar Solskjær selv kom med et stort transferhint for rullende tv-kameraer i lørdagens 5-2 sejr over Bournemouth.

Efter kampen gik nordmanden rundt og hilste på egne og modstanderholdets spillere, men særligt hans interaktioner med Cherries-forsvarer Nathan Aké var interessant.

For tv-kanalen BT Sport har optagelser af Solskjær, som siger et eller andet til den hollandske midterforsvarer. BT Sport har selv oversat det il følgende: "Good Luck. You need a bit of luck from your centre-backs. Just keep going".

Men lyden er ikke helt skarp, og der er adskillige Manchester United-fans på de sociale medier, der snarere hører Solskjær sige: "Good luck. We need a left-footed centre-back, so keep going".

I kan selv se og høre klippet herunder og lave egen vurdering:

 

Det kunne i hvert fald godt lyde som om, at Ole Gunnar Solskjær fortæller Aké, at Manchester United er på udkig efter en venstrebenet forsvarer, samtidigt med at han insinuerer, at det kunne blive Cherries-forsvareren, hvis han fortsætter sit fine spil.

I øjeblikket har The Red Devils kun Marcos Rojo, som ventes solgt denne sommer, og Nathan Aké ville ikke være verdens dårligste bud på en ny én.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED