Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 12:00
"Vi er sunket dybere end Titanic" - United-fans raser over Ronaldo-opslag

Mange Manchester United-fans er ikke helt tilfredse med et Ronaldo-opslag.


- Pinligt. Vi er sunket dybere end Titanic. 

- Denne social medie-platform repræsenterer så mange ting, som er galt med denne klub. 

- Nej mate. Vi går egentlig på arbejde og siger: "Vi er så f**king dårlige" omkring 300 gange om dagen.

Dette er et lille udpluk af de mange negative kommentarer, der er kommet på et opslag, som Manchester United har postet på deres Twitter-profil. Et opslag, som altså ikke falder i god jord hos fansene.

I går postede Manchester United et opslag med Cristiano Ronaldos jubelscene med teksten: "Er der nogen, der i løbet af deres dag, der går rundt og siger Siuuuuuu over 100 gange om dagen?".

Mange Manchester United-fans pointerer, at dette ikke er et opslag, man bør lave, når resultaterne ikke er prangende, og man ligger på 7. pladsen med 22 point efter Manchester City. 

Manchester United tabte seneste ligakamp til Wolverhampton hjemme på Old Trafford, og på lørdag møder de Aston Villa på Villa Park, som de i sidste weekend slog ud af FA Cuppen.

Transfervinduet er åbent: Følg med i vores Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE