AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 10:35
Vestergaard håber på en frisk start under Hasenhüttl

Den danske forsvarer håber på mere spilletid under Southamptons nyudnævnte træner.


Vestergaard har blot spillet ni kampe i Southamptons rød-hvide farver,  men den lange dansker håber på at kunne imponere klubbens nyudnævnte træner, Ralph Hasenhüttl, nok til at blive fast starter i det sydengelske.

- Du vil gerne efterlade en godt førstehåndsindtryk og vise den bedste side af dig selv. Det er en ny start for alle, for han kommer ind med et åbent sind og starter fra bunden, siger Vestergaard til Daily Echo.

Konkurrencen om startpladserne i Saints' midterforsvar er hård med spillere som Wesley Hoedt, Jack Stephens og Maya Yoshida, men Vestergaard håber på, at trænerændringen kan komme ham til gavn.

- Vi har mange gode midterforsvarere som kæmper om blot to pladser, så alle vil selvfølgelig have spilletid.  Jeg er ikke glad for situationen, men jeg ved, at jeg stadig skal bevise mit værd og vise, hvad jeg kan give holdet, siger danskeren, som i øjeblikket fokuserer mest på sine egne præstationer på grønsværen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED