AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 21:41
Vertonghen lovpriser Robertson: En af de bedste venstrebacks

Andy Robertson har imponeret Jan Vertonghen med sine præstationer for Liverpool, forklarer belgieren tirsdag.


Belgien og Skotland tørner denne tirsdag aften sammen i kvalifikationen til Europamesterskabet i 2020, og der var således lagt op til endnu et møde mellem Jan Vertonghen og Andy Robertson.

Sådan bliver det dog ikke for de to forsvarsspillere, som kender hinanden fra Premier League og kampene mellem Tottenham og Liverpool, da Robertson kort inden kampstart pådrog sig en haseskade.

Forinden havde Vertonghen dog udtrykt sig i rosende vendinger om Robertson, som belgieren kalder for "en af de bedste venstrebacks i Europa".

- Han har været utrolig i denne sæson. Han er sandsynligvis en af de bedste venstrebacks i Europa lige nu, udtaler han på pressemødet inden opgøret og tilføjer:

- Han spillede en fantastisk finale (i Champions League) og gjorde det så godt i Premier League. Alle disse assists og hans overordnede bidrag; han er en fantastisk spiller.

25-årige Robertson lavede 13 assists i 48 kampe for Liverpool i den forgangne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED