AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 14:56
Verdensmester i høj kurs: To nye PL-klubber melder sig ind i kampen

Djibril Sidibé er på blokken hos flere forskellige Premier League-klubber, idet to nye mandskaber har meldt deres interesse.


I går skrev vi, at Crystal Palace ifølge France Football havde meldt sig ind i kampen om Djibril Sidibé, som kunne være en mulig erstatning for Aaron Wan-Bissaka, men London-klubben er bestemt ikke den eneste engelske klub, der vil have franskmanden.

Nu kan den troværdige franske journalist Mohamed Bouhafsi fortælle, at både West Ham og Newcastle har åbnet forhandlinger med Monaco om en pris for højrebacken, der sidste sommer var med til at vinde VM.

Han har sidenhen haft et svært år i Ligue 1-klubben, der har været inde i en stor spillemæssig krise, og det fået klubber som Manchester United og Atlético Madrid, der tidligere har været interesseret, til at se sig om efter alternativer.

Nu er det i stedet klubber på en lidt anden hylde, der bejler til Djibril Sidibé, som med sine 26 år fortsat har mange gode år tilbage på topplan.

Hans kontrakt med Monaco løber frem til 2022, men han har angiveligt fået lov til at skifte klub denne sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED