Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2021 14:45
Verdens bedste liga: Premier League overgår La Liga

Premier League-klubberne dominerer i de europæiske turneringer i denne sæson.


Det lykkedes desværre ikke for Arsenal at kvalificere sig til Europa League-finalen, da det ville have resulteret i, at der kun var engelske hold repræsenteret i både Champions League- og Europa League-finalerne.

Det er dog alligevel en magtdemonstration af de engelske hold, at der er tre engelske hold, og i denne sæson sætter Premier League-mandskaberne ny rekord.

Tilbage i 2015/16-sæsonen skrev de spanske hold historie ved at score 23.928 point på UEFAs klubkoefficient i en enkelt sæson, men den har de engelske hold allerede tangeret. 

Da det er sikkert, at det er et engelsk hold, der vinder Champions League, vil de engelske hold ende på en samlet score på 24.214 point.

Med denne sæson overtager England også Spaniens førsteplads på UEFAs koefficientliste, som viser ligaernes styrke i de europæiske turneringer over de seneste fem år.

Det er første gang i ni år, at England er over Spanien. Se koefficientliste nedenfor:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED