AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 23:47
Verdens bedst betalte målmand: De Gea underskriver seksårig kontrakt

Med en gylden kontrakt i hånden ser David De Gea ud til at skulle være Manchester United-spiller i en hel del år endnu.


Nu skulle den være god nok.

David De Gea sætter inden længe sin underskrift på en kontraktforlængelse med Manchester United, der har strakt sig rigtig langt for at opfylde spanierens ønsker.

Ganske troværdige the Telegraph skriver, at den spanske målmand har sagt ja til en ny aftale, og at han vil skrive under, når De Røde Djævle vender tilbage til Manchester.

Når aftalen bliver offentliggjort vil David De Gea kunne se frem til at være den bedst betalte målmand i verden. Han kommer i den nye kontrakt, der løber frem til sommeren 2025, til at tjene i omegnen af 2,8 millioner kroner om ugen.

Den 28-årige spanier har angiveligt tænkt længe over sin fremtid, men Manchester Uniteds vilje til at gøre ham til den bedst betalte spiller i klubben efter Alexis Sánchez kombineret med støtten fra Ole Gunnar Solskjær og resten af trænerteamet efter de svære måneder i slutningen af sidste sæson har fået ham overbevist.

Det siges også, at David De Gea nu tror på, at Manchester United igen kan komme til at kæmpe med om de store trofæer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED