AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 13:15
Verdens 10 mest værdifulde målmænd: Alisson redder titlen på stregen

Liverpool-keeperen snupper lige akkurat titlen som verdens mest værdifulde målmand foran en konkurrent på stregen fra Premier League.


I en lang, lang periode var målmandsposten ikke en position, som klubber betalte store penge for at forstærke, men det har i den grad ændret sig i de seneste sæsoner.

Se bare sidste sommer, hvor først Liverpool og efterfølgende Chelsea sprængte transferrekorden for en målmand med henholdsvis Alisson og Kepa Arrizabalaga.

Det betaler sig til gengæld også;  både resultatmæssigt, hvor sæligt Alisson har været formidabel i buret for The Reds, men også økonomisk, hvor begge målmænd kun er blevet mere værd på det seneste år.

Det viser den seneste opgørelse fra fodboldanalyseinstituttet CIES Football Observatory,  der har vurderet, hvem verdens 10 mest værdifulde keepere er i øjeblikket.

Det har de gjort ud fra parametre som alder, længde af kontrakten, minutter spillet, holdets resultater og landsholdsstatus. 

Hvis du tjekker opgørelsen herunder, vil du formentlig undre dig over, at særligt ét navn ikke er at finde på listen -  vi gætter på, at et skyldes, at hans kontrakt med De Røde Djævle udløber efter næste sæson, hvormed hans værdi er markant lavere end sin konkurrenter fra Premier League.

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED