AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 17:49
Venter på det nye stadion: Tottenham vil spille første hjemmekamp på Wembley

Tottenham har anmodet om at spille deres første hjemmekamp i næste sæson på Wembley, mens de venter på, at det nye stadion er klar til brug.


Tottenhams hjemmekampe blev i sidste sæson spillet på Wembley, mens klubbens nye stadion blev bygget. Planen var, at stadionet skulle stå klar til 2018/19-sæsonen, men der er en risiko for, at de må vente. 

Tottenham har derfor bedt Premier League om lov til at spille deres første hjemmekamp på Wembley, selvom det strider mod reglerne. Det skriver Sky Sports.

Spurs har angiveligt indsendt to anmodninger til Premier League i håbet om at få det nye stadion klar. I den ene anmoder de om at spille de første fire ligakampe på udebane, mens de i den anden anmoder om at spille tre udekampe og en enkelt hjemmekamp på Wembley. 

I reglerne står der, at hvert hold skal spille alle deres hjemmekampe i løbet af en sæson på det samme stadion, men Spurs håber, at Premier League vil gøre en undtagelse. 

Ifølge Sky Sports er Premier League åbne over for idéen, og de vil formentlig give svar i slutningen af denne uge.

Det vides endnu ikke, hvornår Tottenhams nye stadion står klar, men klubben skal inden fredag have givet klar besked om, hvorvidt de ønsker at benytte sig af Wembley i næste sæson.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED