AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 11:35
Venstre back på plads: Her er Klopps næste transfermål denne sommer

Der er to positioner, hvor Liverpool er på udkig efter nye spillere, skriver The Athletic.


Kostas Tsimikas ventes at blive præsenteret som Liverpool-spiller snart, og dermed får Jürgen Klopp løst første udfordring frem mod næste sæson. Tjansen som backup for Andrew Robertson på venstre back.

Men det er ikke det eneste sted, hvor den tyske manager vil have tilknyttet en ny spiller.

For ifølge The Athletic er det nu også nødvendigt at købe en midterforsvarer efter salget af Dejan Lovren til Zenit, da Ki-Jana Hoever og Sepp van den Berg endnu er for unge.

Tidligere har Kalidou Koulibaly og Diego Carlos været nævnt som muligheder, men de er helt ude af billedet grundet deres høje pris. Derimod nævnes Aissa Mandi fra Real Betis som en mere realistisk og billig mulighed.

Ydermere er Ben White blevet scoutet flittigt, men Brighton vil ikke sælge den eftertragtede midtstopper.

På den centrale midtbane er Thiago Alcantara sat heftigt i forbindelse med et skifte til Liverpool, men det forlyder, at Klopp er tilfreds med sin midtbane.

Derfor er det også i stedet en backup til fronttrioen, der er en prioritet for Liverpool-manageren, og her er Ismaila Sarr lige nu på radaren.

Lige nu ligner en ny midterforsvarer og en ny spiller til offensiven altså det, som Klopp har fokus på at hente til klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED