AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2020 13:54
Vejen er banet: Chelsea vil have færdiggjort Havertz-handel

Kai Havertz skifte til Chelsea er ved at nærme sig det afsluttende stadie.


Nu er det kun prisen, der er en hindring for Chelseas jagt på at gøre Kai Havertz til klubbens tredje store sommersigning.

For mandag aften udspillede Leverkusen sin rolle i Europa League, og derfor kan den tyske klub nu ikke længere bruge den turnering som undskyldning for at udskyde forhandlingerne med Chelsea.

Og ifølge ESPN vil Chelsea nu også få sat gang i forhandlingerne med Leverkusen i løbet af de kommende dage.

Men prisen er en udfordring. For Leverkusen holder fast i at ville have £90 millioner for den tyske midtbanespiller, mens The Blues håber at kunne købe ham for maksimalt £75 millioner.

På nuværende tidspunkt spiller den tekniske direktør i Chelsea, Petr Cech, angiveligt en stor rolle i forsøget på at få hentet Havertz til klubben. Det forlyder samtidig også, at Leverkusen er klar over, at det bliver svært at holde på sin stjernespiller.

Flere medier har tidligere rapporteret, at Chelsea og Havertz er enige om en femårig kontrakt. 

Chelsea har allerede købt Hakim Ziyech og Timo Werner forud for næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED