AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 08:10
Vejen banet for United: Rivaler vil ikke have portugiser

Flere engelske klubber er blevet sat i forbindelse med Sportings Bruno Fernandes, men ifølge Daily Mail er det kun Manchester United, der vil have ham.


Sportings målfarlige midtbanespiller, Bruno Fernandes, har været en af de mest omtalte spillere i dette transfervindue. Særligt Manchester United har vist stor interesse for portugiseren, men flere af De Røde Djævles engelske rivaler er også blevet nævnt som mulige bejlere. 

Ifølge Daily Mail kan Manchester United dog tage det helt roligt. 

Avisen melder således, at hverken Tottenham, Manchester City, Liverpool eller Leicester har interesse i at smide £50 mio. på bordet for portugiseren. 

Vejen ser dermed ud til at være banet for De Røde Djævle, som forventes at gå shop-amok i dette transfervindue efter en skuffende sæson. 

Fernandes leverede i den forgangne sæson hele 32 mål og 18 assists i 53 kampe, hvilket har gjort ham til et brandvarmt navn på rygtebørsen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED