Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 12:33
Varm luft: Stadig flere Arsenal-spillere vender Arteta ryggen

The Sun skriver, at Mikel Arteta er i fare for at miste opbakningen fra omklædningsrummet.


Flere ledende Arsenal-stjerner er trætte af, at Mikel Arteta konsekvent maler et billede af, at klubbens hidtil skuffende sæson skyldes dem uden selv at tage en del af ansvaret på egne skuldre.

Det erfarer The Sun. Mediet, som man altid bør forholde sig kritisk til, skriver, at flere Arsenal-profiler føler, at den spanske manager slet ikke er så kompetent, som han måske fremstår overfor pressen og omverdenen.

Spillerne er ikke så blinde, at de ikke selv kan se, at de ikke har spillet godt nok i store dele af sæsonen, men der skulle stadig herske forvirring omkring Artetas taktik, mandskabshåndtering og manglende evne til at skabe en spillemæssig identitet.

The Gunners befinder sig før søndagens kamp mod Sheffield United på en skuffende 10.plads, mens man endnu har chancen for at gå hele vejen i Europa League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED