AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 23:47
Vardy får dødstrusler: Min kone er blevet forsøgt kørt ned

Denne sæson har ikke været helt let for Jamie Vardy, som dagligt får dødstrusler, mens hans kone også er blevet forsøgt kørt ned.


Jamie Vardy spillede en afgørende rolle i Leicesters eventyrlige mesterskabssæson, men denne sæson har været noget anderledes.

The Foxes har været nedrykningstruet i længere tid, men efter tre sejre i de seneste tre kampe har de fået et hul på seks point ned til nedrykningsstregen. Disse sejre er kommet efter fyringen af Claudio Ranieri.

Efter fyringen skrev flere medier, at Jamie Vardy var en af spillerne, der mødtes med ledelsen omkring situation i klubben, som til sidst resulterede i fyringen.

Leicester-angriberen fortæller nu, at han dagligt får dødstrusler, mens nogen også har forsøgt at køre hans kone ned på åben gade.

- Det blev skrevet, at der var et møde, som fik Ranieri fyret, og det er noget være vrøvl. Efter det første opgør mod Sevilla sad jeg i et lokale i tre timer til anti-doping. Nogle journalister ventede på mig for at få et interview. Historien kom ud, og folk hopper med på den, siger Vardy til Daily Telegraph.

- Jeg har efterfølgende modtaget dødstrusler om sin familie og børn. Det har været på de sociale medier, og mens man går på gaden. Jeg får dem flere gange om ugen. Det lader ikke til, at fodboldfans kan lide mig, men jeg tænker ikke på det.

- Det er dog svært, når nogen forsøger at gøre ind i min kone, mens børnene sidder på bagsædet. Det er sket flere gange, og det er skræmmende, lyder det fra Vardy.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED