Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2021 11:49
Varane takker af: Real Madrid vil altid have en plads i mit hjerte

Raphael Varane har sendt et afskedsbrev til Real Madrid og fansene på sin Instagram-profil.


Raphael Varane skal til Manchester United.

Prisen er på plads mellem Manchester United og Real Madrid, og det er kun spørgsmål om tid, før han skriver under med De Røde Djævle.

På sin Instagram-profil har han nu også taget afsked med Real Madrid:

- Der har været mange følelser de seneste dage. Følelser, som jeg nu vil dele med jer. Efter 10 fantastiske og helt utrolige år i Real Madrid, som altid vil have en plads i mit hjerte, er tiden kommet til at sige farvel.

- Siden jeg kom til klubben i 2011, har vi overgået alle forventninger og opnået ting, som jeg aldrig havde drømt om. Jeg vil gerne takke alle trænere og alle folk, som arbejder eller har arbejdet for klubben, for alt det de har gjort for mig.

- Også en stor tak til alle de Madridistas, som altid har givet mig kærlighed og har været med til at presse mig til at gøre det bedste. Jeg havde æren af at dele omklædningsrum med nogle af de bedste spillere i verden. Utallige sejre, som jeg aldrig glemmer - især La Decima. Jeg har indset, at det har været et privilegium at opleve alle disse specielle øjeblikke. 

- Til sidst vil jeg gerne takke alle spaniere, og især personerne i Madrid, hvor mine to børn blev født. Dette land vil altid være speciel for mig. På alle måder har det været en fantastisk rejse. Jeg forlader klubben med følelsen af, at jeg har givet alt, og jeg vil ikke bytte det for noget.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE