Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 09:19
Var selv død i 78 minutter: "Jeg er bekymret for Eriksen"

Den tidligere Premier League-spiller er bekymret for Christian Eriksen.


Ligesom Christian Eriksen har Fabrice Muamba været ramt af et hjertestop, men modsat danskeren, som var væk i nogle minutter, så var Fabrice Muamba død i 78 minutter.

Det skete i en FA Cup-kamp mellem Bolton og Tottenham Hotspur tilbage i 2012, og der gik altså over en time, før de igen fik gang i hans hjerte. 

Den nu 33-årige englænder har også fået indopereret en ICD-enhed, men han er bekymret for Christian Eriksen, selv om han vil elske at se danskeren tilbage på banen.

- Jeg er spændt på, at han kan være på vej tilbage til Premier League. Ligesom alle andre ønsker jeg ham det bedste, uanset hvor han ender med at spille, men jeg tror også, at de flest kan forstå, at jeg også er bekymret, skriver Fabrice Muamba i sin klumme på The Times. 

- For en, der selv har oplevet et hjertestop og var uden hjerterytme i 78 minutter, så vil jeg finde det svært at se Christian spille igen. Jeg ville være bekymret.

- Den lægehjælp, som Christian fik så hurtigt og effektivt, kom han fra banen i bevidsthed, og det er nok grunden til, at han kan genoptage karrieren. Det følte jeg ikke var en mulighed for mig. 

- Jeg er sikker på, at Christian har snakket det igennem med sin familie, og jeg tror, han bare vil tilbage og nyde spillet. Jeg kan ikke forestille mig, at han har brug for pengene. Det ville være fantastisk at se ham tilbage, så han kan vise, hvilken fantastisk spiller han er, men udover det er jeg sikker på, hvorfor I kan forstå, at jeg bare vil have, han er sund og rask, lyder det fra Fabrice Muamba.

Christian Eriksen har efter sigende fået et tilbud fra Brentford, men andre klubber er også i spil - Få et overblik over meldinger om Eriksen her.

Transfervinduet er i fuld gang: Vi opdaterer på alle de seneste nyheder i Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE