AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 12:24
Var favorit under Emery: Nu kæmper Arsenal-talent for sin fremtid i klubben

Matteo Guendouzi skal nu kæmpe hårdt for at overbevise Mikel Arteta om, at han har en fremtid i klubben.


Matteo Guendouzi var slet ikke udtaget til kamptruppen mod Newcastle søndag, og den franske midtbanespillers fremtid i klubben ser pludseligt usikkert ud, skriver Daily Mail.

Kilder tæt på Londonklubben påstår, at Mikel Arteta var utilfreds med midtbanespillerens attitude under klubbens træningslejr i Dubai under vinterpausen.  Derfor var udelukkelsen fra truppen en straf.

Guendouzi var ellers ét af lyspunkterne under Unai Emery, men nu skal han angiveligt slide på træningsbanen for at vise Arteta, at han er værd at satse på i fremtiden.

Arteta har denne mandag selv svaret på, hvorfor han valgte ikke at udtage Guendouzi, og det tyder ganske rigtigt på, at der er disciplinære problemer med den unge franskmand.

- Grunden til, at Guendouzi ikke var med, er, at spillere, der efter min mening træner bedre, opfører sig bedre og giver mere på banen, er spillerne, som bliver udtaget, er Arsenal-træneren citeret for at sige til London Evening Standard.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED