AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 16:33
Vanvittigt: Tidl. Liverpool-sponsor beskyldes for dyrplageri

Liverpool forlænger ikke kontrakten med Chaokoh, som er blevet beskyldt for dyrplageri.


Liverpool har valgt ikke at forlænge samarbejdet med Chaokoh, som er et thailandsk brand, der producerer kokosvand. 

Det har klubben formentligt gjort klogt i, da dyreretsforeningen PETA mandag har offentliggjort, at man har fundet frem til, at Chaokoh har gjort brug af mindre flatterende metoder i deres produktion.

Ifølge Liverpool Echo er der således tale om, at man har fanget aber, som har skullet pille kokosnødder, og som ifølge PETA har været skrækslagne. 

PETA siger ydermere, at Chaokoh på illegal vis har gjort brug af aber på hele otte af deres thailandske fabrikker, hvilket har ledt til, at flere engelske supermarkeder har nægtet at handle med Chaokoh længere.

Ifølge Liverpool Echo er det endte samarbejde mellem Chaokoh og Liverpool ikke en direkte konsekvens af PETAs anklager, da beslutningen var taget inden dagens offentliggjorte fund.

Alligevel har klubben modtaget en tak fra et PETAs direktør, Dr. Carys Bennett. 

- PETA takker Liverpool FC for beslutningen om at slutte samarbejdet med Chaokoh, og opfordrer samtidigt regeringen til at tage meningsfyldte skridt mod at få stoppet den onde metode, hvor man bruger aber til at høste kokosnødder, lyder det ifølge Liverpool Echo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED