AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 09:18
Vanvittigt kampprogram: Visse klubber skal spille tre kampe om ugen

The Guardian skriver, at kampprogrammet for Project Restart næsten er klar til at blive annonceret.


Premier League er meget tæt på at kunne annoncere det fulde kampprogram for genopstarten af sæsonen, som bliver en hård affære for visse hold.

Ifølge The Guardian er der nemlig nogle klubber, som kommer til at skulle spille op mod tre kampe på syv dage undervejs i genopstarten.

Planlæggerne, som har udformet det foreløbige kampprogram, har arbejdet ud fra et kriterie om, at intet hold på spille to gange på under 48 timer, men det åbner altså også op for chancen, at nogle hold kan spille op til tre gange på en uge.

Torsdag mødes Premier League-klubberne for at diskutere Project Restart, og selvom der med garanti vil være indvendinger mod det foreløbige kampprogram, er håbet, at klubberne kan vedtage det torsdag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED