AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 22:13
Vanvittigt: Her er historiens største gevinster på odds

Goal har kigget på nogle af historiens største gevinster på odds.


Vi har alle været der. Stået i kiosken med en kupon i hånden, der indeholder mere end ti kampe og et odds, der vil gøre os til millionærer. Der er bare altid noget, der går galt.

Sådan går det for langt størstedelen af alle dem, der oddser på så mange kampe, men indimellem er der også nogen, der rammer den store gevinst.

Goal har kigget det højeste odds, der nogensinde er blevet ramt, og ifølge fodboldmediet er det Mick Gibbs fra Staffordshire, der kan prale af den rekord.

Tilbage i 2001 havde han placeret 2,5 kroner på en kupon med 15 kampe. Det samlede odds var 1,6 millioner, og da alle kampe var gået hjem, kunne han kalde sig millionær.

Den sidste kamp, der skulle gå den rigtige vej for oddseren, var Champions League-finalen mellem Bayern München og Valencia. Efter en lang straffesparkskonkurrence endte det tyske storhold med at vinde, og så kunne jublen bryde løs.

Mick Gibbs er imidlertid ikke den eneste, der har vundet mange penge på en oddskupon.

Det højeste odds på ét udfald er der flere, der har ramt. For inden starten på Premier League-sæsonen 2015/16 var der flere personer, der oddsede på, at Leicester ville vinde det engelske mesterskab. Det gav odds 5001.

Det er ifølge mediet det højeste odds på ét enkelt udfald, der er vundet på gennem fodboldhistorien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FIND FEJL! Smid et , når du har fundet dem

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED