AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 22:18
Vanvittigt forslag: Ryk os op - så betaler vi for jeres coronaprøver

Millwall er ikke iblandt de seks øverste hold i Championship. Klubben vil dog forståeligt nok gerne i Premier League. Det afspejler dette forslag også.


Millwalls administrerende direktør, Steve Kavanagh, fortæller, at Championship-klubben vil betale for konkurrenternes coronaprøver, hvis de får lov at rykke op.
 
I morgen og fredag bliver de fleste prøver foretaget, og mandag får Championship-klubberne så lov at vende tilbage til træningsbanerne igen.
 
Den administrerende direktør hos Millwall har fået den vanvittige idé, at klubben vil betale en tredjedel af omkostningerne forbundet med coronaprøverne, hvis klubben får lov til at rykke op i Premier League.
 
I øjeblikket ligger Millwall placeret to point efter play-off-pladserne i Championship, hvor der resterer ni kampe af den indeværende sæson.
 
- Hvis vi er heldige nok til at blive rykket op, vil vi betale en tredjedel sammen med de andre oprykkere i solidaritet, siger Kavanagh til Standard Sport.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED