AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 17:31
Vanvittigt: Én Liverpool-stjerne har vundet klubben 18 points i denne sæson

Adskillige Liverpool-spillere har haft sit livs sæson i år, men ingen mere end Sadio Mané.


87 minutter af kampen mod Aston Villa var gået, da Sadio Mané assisterede Andy Robertsons udlignende mål mod Aston Villa tidligere på sæsonen.

Tre minutter senere var det Mané selv, der kom på tavlen med sejrsmålet, der skaffede Liverpool alle tre points mod The Villans.

Men det er bestemt ikke den eneste gang, at den senegalesiske Liverpool-stjerne har været forskellen på en sejr, en uafgjort eller sågar et nederlag for de nykronede mestre.

I alt har Mané faktisk vundet Liverpool 18 points i løbet af sæsonen med sine 15 scoringer, hvilket er er en delt førsteplads i Premier League sammen med Wolves-profilen Raul Jimenez.

Det skriver Sky Sports.

Kigger man også på Sadio Manés assists, så har han faktisk haft en fod med i hele 31 procents af Liverpools mål. Det er fem procent flere end sidste sæson og 11 procent mere end forrige.

Mané er altså vigtigere end nogensinde før og bliver bedre og bedre sæson for sæson. Samtidigt er det også værd at bemærke, at Mané i denne sæson har vundet Liverpool otte points mere end Mohamed Salah.

Man kan altså sagtens argumentere for, at Mané er vigtigere end egypteren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED