Vanvittigt drama: To røde kort og fem mål på Stamford Bridge

Af Jeppe Augustsen
12.08.2017 Kl. 15:54
Der var i den grad drama på Stamford Bridge, da Burnley vandt 3-2 over Chelsea.

Chelsea havde i dag besøg af Burnley, som i den grad blev et dramatisk opgør.

Efter 14 minutters spil blev hjemmeholdet reduceret til ti mand, da Gary Cahill fik vist et direkte rødt kort efter en hård tackling. Efterfølgende blev Andreas Christensen sendt på banen.

Udvisningen satte Burnley i gang – otte minutter efter udvisningen bragte Sam Vokes nemlig gæsterne i front.

Det skulle dog vise sig at blive meget værre for Conte & Co. Stephen Ward hamrede bolden i kassen til 2-0, og få minutter før tid scorede Sam Vokes sit andet mål til 3-0, som også blev resultatet ved halvleg.

I anden halvleg skruede Burnley ned for tempoet og havde kun fokus på at holde nullet. Det lykkedes ikke. Med 20 minutter igen headede Alvaro Morata bolden i mål til 1-3.

Ti minutter før tid blev Chelsea reduceret til ni mand, da Cesc Fabregas fik sit andet gule kort, men kampen var langt fra lukket. Tre minutter før tid gjorde David Luiz det nemlig til 2-3.

Der blev lagt fire minutter til, men Chelseas ni mand formåede ikke at få det udlignende mål, og derfor kunne Burnley rejse hjem med tre point i bagagen.