Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 21:34
Vanvittige vurderinger: 10 PL-spillere med helt forkerte FIFA 21-ratings

FIFA-feberen er intakt frem mod lanceringen af det nye spil, der udkommer den 6. oktober. Vi har i denne anledning set på 10 Premier League-spillere, som spiludvikleren EA har ramt helt forkert.


For lav: Danny Ings - ANG - Southampton - 80

Det ville ikke være overraskende, hvis Southamptons gader inden længe er proppet med 'Justice For Ings' protester, efter denne svinestreg. 22 mål i sidste sæson i verdens bedste liga. Come on, EA.

For lav: Kieran Tierney - VB - Arsenal - 78

Det hører naturligvis med til ligningen, at skader har gjort skottens start i Arsenal noget forkølet. Dog er han bedre end, hvad hans rating på 78 vidner om. Både ud fra det, han har vist i Arsenal og i særdeleshed ud fra, hvad han præsterede i Celtic.

For lav: Jack Grealish - VW - Aston Villa - 80

Denne fremhævelse bliver pludselig kontroversiel grundet Uniteds interesse i spilleren, og hertil skal det også haves med, at Grealish kun har spillet én sæson fast i Premier League. Ud fra hans nuværende evner på banen, rækker han dog til løft på to eller tre nyk opad. Med alt respekt for en spiller som Tottenhams Steven Bergwijn, så er han altså ikke to ratings bedre end Aston Villas anfører.

For lav: Mason Greenwood - HM - Manchester United - 77

Han er stadig purung og har meget udvikling til gode, men EA er alligevel gået galt i byen med vurderingen af Greenwood. Han var en af Uniteds vigtigste spillere i sidste sæsons bronze-ræs, og det bør række til mere end en vurdering til 77.

For lav: Naby Keïta - CM - Liverpool - 81

Keïta er nok en gang endt med en rating på 81, og selvom hans stats trods alt afspejler den fine spiller, han er, så fortæller de omvendt intet om den udvikling, den tidligere har Leipzig-stjerne har gennemgået, hvilket i virkeligheden har spillet sig ind på Jürgen Klopps holdkort.

For høj: Ricardo Pereira - HB - Leicester - 85

Den gør lidt ondt at fremhæve, da Pereira er en gudsbenåvet spiller, der har gjort det suverænt i Leicester. Dog mener vi alligevel, at 85 er sat en smule på spidsen sammenlignet med mange andre spillere. Et nyk eller to ned, så er vi ved at være der.

For høj: Fernandinho - CDM - Manchester City - 84

Fernandinho har rundet 35 år, og det kan så langsomt også ses på banen. Han har gjort det fremragende for City, men han er ikke længere en rating på 84 værdig.

For høj: Tomas Soucek - CM - West Ham - 81

Tjekken spillede et super forår for West Ham, hvilket sikrede ham en permanent kontrakt hos The Hammers. Når det så er sagt, er et godt halvår for en Premier League-klub, der kæmpede med om nedrykning som følge af seks sæsoner i tjekkisk fodbold ikke nok til at lægge sig op ved siden af en spiller som Naby Keïta.

For høj: Sergio Agüero - ANG - Manchester City - 89

Endnu en aldrende City-profil, der er blevet lige lovligt godt benådiget. Han er stadig en stjerne og også vigtig for The Citizens, men han er også 32 år, ofte skadet og en spiller, som i værste fald godt kan undværes. 89 er for højt.

For høj: Cesar Azpilicueta - HB - Chelsea - 84

Vi ønsker for EA, at de får ansat en kok, da der tilsyneladende er et par af deres ansatte, der fået søm med i frokosten. Som nævnt med City-veteranerne, så er 'Dave' også en god spiller, men frem for alt, har han været bedre. For et par år siden havde 84 passet godt, i dag passer det slet ikke.
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED