AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 15:26
Vandt kampen mod kræft: 24-årig igen klar til at spille Premier League

Den 24-årige waliser er tilbage i træning for sin klub.


I oktober sidste år, blev 24-årige David Brooks fra Bournemouth diagnosticeret med kræftsygdommen 'Hodgkin lymfon' i andet stadie.
 
Det er en kræftsygdom i lymfesystemets celler og er en del af immunforsvaret. Ifølge cancer.dk er behandlingen meget effektiv, og fire ud af fem bliver helbredt for sygdommen. Det skete således også i Brooks' tilfælde.
 
Og lørdag vendte han så tilbage i træning for nyoprykkede Bournemouth, da han deltog i klubbens forberedelser frem mod den kommende sæson med fysisk træning, oplyser klubben på Twitter.
 
Brooks har indtil videre spillet 39 kampe i Premier League, men der er i den grad lagt op til, at han får en del flere på sit CV.
 
Den 24-årige Brooks skiftede i 2018 fra Sheffield United til Bournemouth, men på grund af sin sygdom har han dog ikke været i aktion for klubben siden slutningen af september sidste år.
 
Det er hans helt store mål at komme med Wales til VM i Qatar i slutningen af året.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE