AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 21:35
Van Persie: Pogba-situation kræver forsoning fra alle

I et interview med Stats Perform mener Robin van Persie, at han har opskriften på, hvordan Paul Pogba-situationen bliver løst.


Det kræver forsoning og forståelse fra begge parter, mener den tidligere United-angriber, Robin van Persie om Pogba-situationen. 

Situation er - som mange er klar - at Pogba ikke har været på banen i år, og mange United-fans stiller spørgsmålstegn ved franskmandens loyalitet. 

Dog mener van Persie, at løsningen ikke skal findes i at lade den franske superstjerne skifte, men i stedet lytte til hans behov: 

- Pogba er efter min mening en verdensklasse spiller, og det har han bevist over flere år, startede hollænderen med at sige i et interview med Stats Perform. 

- Jeg tænker, at det er tid til, at han fortæller, hvilken position, han vil spille. Efter det kan folk bedømme ham, som de vil. 

Udover den betragtning gjorde van Persie også lytterne opmærksomme på, hvad United som klub skal gøre: 

- Jeg tror, det bedste ville være at lave et interview med Pogba og klubben. Han skal fortælle, at han gerne vil spille, og klubben skal lytte til hans behov, sagde den tidligere angriber. 

- Så kan han (Pogba, red.) fortælle, om han er glad eller utilfreds, og så kan man arbejde ud fra det. Nu er det bare spørgsmål, der flyver rundt. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED