AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 12:39
Van Persie 2.0: United planlægger bud på 580 millioner for Aubameyang

Manchester United planlægger at byde £70 millioner på Pierre-Emerick Aubameyang, erfarer Talksport-værten Andy Goldstein.


Det lyder som dagens dumme rygte, men Talksport-værten Andy Goldstein virker sikker i sin sag og refererer til en kilde tæt på Manchester United;  De Røde Djævle gør klar til at byde £70 millioner på Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang.

Romelu Lukaku forsøger som bekendt at få et skifte til Inter på plads, og selvom Marcus Rashford er tæt på at forlænge sin kontrakt med klubben, så står Manchester United potentielt i en situation, hvor de mangler en ekstra angriber.

Og en insider skulle altså have fortalt Goldstein, at De Røde Djævle ønsker at gøre, som man tidligere har gjort med Robin Van Persie, og stjæle Arsenals absolutte stjerneangriber.

- Jeg har én inde i Manchester United, som af og til lækker transferrygter til mig. Jeg vil sige, at han rammer rigtigt tre ud af fire gange, fortæller Goldstein i æteren for Talksport.

- Han fortalte mig om Anthony Martial to dage inden, at Manchester United overhovedet tog kontakt til Monaco. Han har fortalt mig, at United er interesseret i Aubameyang. Han har to år på sin kontrakt, er 30 år... Han er den færdige vare.

Er det sandt, er Manchester United dog ikke ene om at være interesseret i at hente den gabonesiske angriber fra Arsenal.  The Times, som rangerer noget højere på pålidelighedsskalaen, har tidligere skrevet, at to kinesiske klubber forsøger at lokke Arsenal-stjernen til Fjernøsten med kontrakttilbud værd £300.000 ugentligt.

Rapporten om Aubameyang modstrider stort set alt andet, vi ved om Manchester Uniteds transferstrategi i dette transfervindue. Alt har hidtil indikeret, at klubben forsøger at hente unge spillere, og den profil passer 30-årige Aubameyang altså ikke til.

Goldstein synes også selv, det lyder vanvittigt, men hans insider har som bekendt en ganske god historik med at kalde kommende transfers, hvis man skal tro Talksport-værten.

- Jeg synes, det er absurd mange penge at smide efter en 30-årig angriber... At byde hele £70 millioner, siger Goldstein.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED