AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 11:14
Van Gaal roser Klopp og Liverpool-profil: Sæsonens bedste holdspiller

Louis van Gaal er ude med store roser til James Milner efter en flot sæson


Sæsonen endte godt for Liverpools vedkommende, da de kunne fejre klubbens sjette Champions League-trofæ efter en 2-0-sejr over Tottenham.

I finalen kom James Milner på banen med en lille time igen, og den engelske midtbanespiller får nu ros af den tidligere Manchester United-manager, Louis van Gaal.

I et interview med El Pais bliver Louis van Gaal spurgt om, hvem der har været den bedste holdspiller i denne sæson, og her falder valget på James Milner. Derudover roser han også Jürgen Klopp.

- En af de bedste holdspillere er James Milner. I finalen spillede han både back og midtbanespiller. Det er ikke dårligt at kunne tilbyde det som 33-årig, siger van Gaal til El Pais og fortsætter:

- Alle spiller for holdet. Salah, Firmino og Mané arbejder hårdt defensivt, fordi Klopp vil have det. For nogle måneder siden fandt Klopp ud af, at det ikke altid er det rigtige at presse højt. Man skal samle sine linje og gøre plads til kontraangreb. 

- Det er godt for Salah, Firmino og Mané, fordi de er hurtige til at udnytte de store og frie rum. Det led Barcelona under, lyder det fra Louis van Gaal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED