AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2020 18:15
Van der Sar forklarer: Dette bringer van de Beek til United

Den tidligere United keeper og nuværende tekniske direktør i Ajax, Edwin van der Sar, har kommenteret på, hvad United-fansene kan forvente af nytilkomne Donny van de Beek.


Det var både med sorg og glæde, at Ajax' tekniske direktør Edwin van der Sar skrev et personligt, åbent brev til Donny van de Beek i forbindelse med hollænderens skifte til Manchester United tidligere på sommeren.

Van der Sar havde angiveligt spillet en stor rolle i transferen med van de Beek, som den tidligere United-keeper har fulgt nøje gennem midtbanespillerens udvikling til international topspiller.

I et interview med Manchester Uniteds officielle hjemmeside, kommenterer van der Sar på, hvad det er, som Uniteds nye mand kan, og hvad fansene kan forvente at se fra den nytilkomne midtbanemand.

- Han kan først og fremmest spille en række forskellige positioner - både 6'eren, 8'eren og som nummer 10, og så har han en eminent næse for mål. Han har en fantastisk teknik og dækker generelt alle parametre fra boks til boks.

Scholes 2.0?

- Han minder mig faktisk lidt om Scholesy, selvom Scholes havde et fremragende langskud, hvilket ikke er van de Beeks styrke, men han er omvendt også god til at komme i boksen fra en dyb position og bidrage med mål. Det er måske uretfærdigt at sammenligne ham direkte med Scholes, men de er begge fantastiske spillere, og måske kan van de Beek blive lige så god, afslutter van der Sar.

23-årige Donny van de Beek blev købt af United for 40 millioner pund.

Han spillede hele 175 kampe i løbet af sin tid i Ajax med 41 mål og 34 assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED