AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2022 15:07
Van Basten kritiserer Liverpool-stjerne: "Det er ret mærkeligt"

Marco van Basten skyder med skarpt mod Liverpool-stjernen.


Liverpools midtstopper Virgil van Dijk regnes som en af de bedste på sin position i hele verden, og han udgør da også en bærende rolle på Hollands landshold.

Denne sæson har dog indtil videre ikke budt på samme fortrinlige præstationer fra van Dijk, vi ellers hidtil har været vant til at se.

Og nu møder van Dijk også kritik af den hollandske landsholdslegende, selveste Marco van Basten.

- Van Dijk er den bedste, men han er den, der gør mindst, hvad angår initiativer, siger van Basten ifølge Daily Mail.

- Det er faktisk ret mærkeligt, at en så god spiller gør så lidt for Holland i opbygningsfasen, konstaterer legenden.

Van Dijk har scoret fem gange i 47 A-landskampe for Oranje. Hollænderne skal møde Senegal, Ecuador og værtsnationen Qatar i gruppespillet til VM-slutrunden, der finder sted om mindre end to måneder.

Den hollandske forsvarskrumtap skiftede til Liverpool i 2018, og her har han siden været med til at vinde både Champions League og Premier League.

Denne sæson er dog indledt på skuffende vis for The Reds, der i øjeblikket befinder sig på ottendepladsen i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE