AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 16:33
Valgte Liverpool over City og Chelsea: Van Dijk åbner op om skifte

Virgil van Dijk fortæller i et interview med Jamie Carragher, at han blev tiltrukket af Liverpools fans, atmosfæren i klubben og ikke mindst Jürgen Klopp.


Virgil van Dijk blev kort før nytår præsenteret som ny spiller i Liverpool FC efter længere tids spekulationer.

Liverpool forsøgte at hente van Dijk i sommer, men endte med at få Southampton på nakken, som klagede til FA over Liverpools 'ulovlige' forsøg på at lokke hollænderen til klubben.

Derfor løb skiftet dengang ud i sandet, men efteråret har ikke været godt for stopperen, som på grund af skader og andre problemer ikke figurerede meget for Saints.

Spekulationerne tog derfor til som januarvinduet nærmede sig. Manchester City og Chelsea var, ligesom i sommer, interesserede, men Liverpool var hurtige og fik lukket handlen, inden vinduet åbnede.

Det kostede dem hele £75 millioner, men meget kan tyde på, at de er givet godt ud, da Liverpool har manglet forstærkning i forsvaret.

I et interview med Liverpool-legenden Jamie Carragher fortæller van Dijk, hvorfor han hele tiden foretrak Liverpool over de andre, tunge bejlere, som blandt andet kunne lokke med mesterskaber og store summer i lommen.

- Klubbens størrelse, fansene, spillerne, manageren - hele pakken her er fantastisk. Du kan selv se, at atmosfæren til alle hjemmekampe er fantastisk. Jeg er bare meget glad for at spille for klubben, fortæller van Dijk til Sky, da han blev spurgt om, hvorfor han valgte Liverpool over andre interesserede klubber som Chelsea og City.

- Indtil de sidste par uger, var jeg bare fokuseret på Southampton. Fuldt fokuseret. Der skete ikke noget, før for et par uger siden, da jeg havde en snak med Les Reed (Southampton-direktør, red.). Det skete efter det.

Jürgen Klopp spillede en stor rolle i transferen og gjorde udslaget for stopperens valg.

- Alle ved, hvilken manager han er. Du kan se det på TV, hvor meget han lever sig ind i det og hvor meget selvtillid, han kan give sine spillere, fortsætter van Dijk.

- Jeg synes, det er et perfekt match for mig også. Jeg tror, at du som spiller elsker, at have en manager som gør sådan. Nogle gange er det lidt vildt, men jeg kan lide det.

Van Dijk tilføjer videre, at prisskiltet på £75 millioner, der gør ham til den dyreste forsvarsspiller i verden, ikke gør ham nervøs, men han tager det som et kompliment. 

Hollænderen scorede tilmed i sin debut på hjemmebane mod rivalerne fra Everton i FA Cuppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED