AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 11:15
Valgte fodbolden: Her er 10 PL-stjerner som kunne være gået pro i andre sportsgrene

Vi har fundet 10 tidligere Premier League-stjerner, som sagtens kunne have fået store karriere i andre sportsgrene.


Zlatan Ibrahimovic

Vi ved, at Zlatan Ibrahimovic har en gudsbenådet evne til at lave "kung fu"-scoringer - og i øvrigt har en mærkelig vane med at sparke sine holdkammerater.

Det skyldes måske, at den store svenske angriber har det sorte bælte i Taekwondo.

- Havde han haft samme fokus på taekwondo, som han havde på fodbold, er det klart, at han kunne være blevet rigtig god, har Leif Almö, der var leder for den taekwondo-skole, hvor Zlatan trænede som teenager, tidligere udtalt.

 

Gary Lineker

En af Englands største fodboldhelte kunne i stedet være blevet en af Englands største crickethelte, hvis tingene var gået lidt anderledes.

Legenden har selv udtalt, at han i en lang periode som ung teenager regnede med, at hans bedste chancer for at blive professionel lå indenfor cricket-verdenen.

 

Theo Walcott:

Èn ting, man aldrig har kunnet tage fra Walcott, er mandens enorme fart, og han kunne uden tvivl have forfulgt en karriere som sprinter, var valget ikke faldet på fodbolden.

Wenger har tidligere fortalt, hvordan Walcott kunne have konkurreret med Usain Bolt om 100 meter-titlen, og den nuværende Everton-spiller har selv udtalt, at han kunne løbe 100 metger på 10,3 sekunder.

Bolt satte verdensrekord med 9,58 sekunder.

 

Joe Hart:

Den tidligere engelske landsholdsmålmand kan måske stadig nå det endnu, nu hvor hans karriere i fodbold er gået lidt i stå, men Hart var faktisk en utroligt lovende cricket-spiller som ung.

Han spillede for førsteholdet i Birmingham and District Premier League mellem 2003 og 2005, og hans tidligere træner har udtalt, at målmanden havde alle forudsætninger for at være blevet en cricket-stjerne.

 

Wayne Rooney

I har sikkert allesammen set videoen, hvor Wayne Rooney bliver knockoutet af Phil Bardsley under en lille sparring i dagligstuen mellem de to spillere.

Men det hører faktisk med til historien, at Manchester United-legenden var særdeles god til at bokse, da han voksede op. Men Everton tvang ham til at vælge mellem fodbolden eller boksningen.

Hans onkel, Richie Rooney, har tidligere fortalt, hvordan nevøen måske kunne være blevet en stor bokser i stedet for Manchester Uniteds mest scorende spiller til dato.

- Han var virkelig god, virkelig stærk, Wayne, men Everton fortalte hans mor og far, at de ikke ønskede, han skulle bokse. Han skulle koncentrere sig om fodbolden.

 

Boudewijn Zenden

Hollænderen nåede at spille for både Chelsea, Liverpool og Sunderland i karrieren, men var han ikke gået fodboldens vej, kunne han sikkert være blevet en stor Judo-kæmper.

Allerede som 14-årig fik han sit sorte bælte, hvilket siger noget om, hvor ferm Zenden var til kampsporten som ung.

 

Gareth Bale:

Real Madrids fysiske træner fortalte for nyligt, at Bale er den mest imponerende atlet, han nogensinde har set. Og det siger altså noget, når man også har trænet en spiller som Cristiano Ronaldo.

Men allerede som teenager kunne Bale formentligt have valgt og vraget mellem samtlige sportsgrene. Han var et monster til rugby, hockey og atletik.

Vi har alle set ham sætte stakkels Maicon i en Champions League-kamp, og som ung kunne han også spæne fra alt og alle. Han løb blandt andet 100 meter på 11,4 sekunder som kun 14-årig.

 

Roy Keane:

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at Roy Keane kunne være blevet til en ganske habil bokser.

Han måtte dog stoppe som relativt ung, da han åbenbart ikke havde højden med sig. Keane har tidligere sat lidt ord på, hvorfor boksningen appellerede sådan til ham.

- Boksning er den bedste sport i verden. Det er mand mod mand. Du er alene om det. Der kommer kun en vinder ud af den ring.

 

Phil Neville:

Det er utroligt, så mange talenter cricket-sporten er gået glip af på grund af fodbold.

Phil Neville var kaptajn for det engelske U15-landshold i både cricket og fodbold samtidigt. Men da det viste sig, at det var noget nær umuligt at blive professionel i to sportsgrene samtidigt, valgte Phil Neville fodbolden og en lang karriere med massevis af titler for Manchester United.

 

Jerzy Dudek:

Den tidligere Liverpool-keeper opgav en karriere som mulig racerkører for at dedikere sig fodbolden som teenager.

Men efter at have ladet sig pensionere som fodboldspiller, begyndte han at deltage i langdistanceløb

- Man har brug for passion i livet, og det holder mig i gang. Motorsport giver mig meget glæde, og jeg elsker det, har Dudek tidligere udtalt om sporten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED