Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2022 11:55
Valgte Chelsea over Liverpool: "Jeg fortryder det ikke"

Han har haft svært ved at tilpasse sig Premier League.


Chelseas Timo Werner fortæller, at han ikke fortryder, at han i sin tid valgte at skrive under med The Blues i stedet for Liverpool.
 
Werner var tæt på at skrive med Liverpool i sommeren 2020, men valgte i stedet at skifte til Chelsea i et skifte til 53 millioner pund.
 
Den 26-årig angriber, der kom til fra RB Leipzig, har haft problemer med at tilpasse sig Premier League, men det er alligevel blevet til trofæer i Champions League, Klub-VM og Super Cuppen.
 
Den tyske angriber er kommet under hård beskydning som følge af sin manglende stabilitet. 
 
- Den eneste ting, jeg kan sige, er at de har en tysk manager. Jeg har kendt ham (Jürgen Klopp, red.) i mange år, for da jeg var hos Stuttgart, talte jeg med ham om at skifte til Dortmund. Og så spillede jeg ikke så godt, og så var det forbi, siger Timo Werner i et interview med London Evening Standard.
 
- Da jeg var hos Leipzig, fik jeg muligheden for at komme til Premier League. Liverpool var også i mine tanker og en stor mulighed for mig, men i sidste ende valgte jeg at skifte til Chelsea, og jeg vandt Champions League-titlen sidste år. Det var ikke den værste beslutning, lyder det videre fra Werner, som ikke fortryder skiftet.
 
Netop Chelsea og Liverpool mødes lørdag aften i FA Cup-finalen.
 
Werner har nettet 11 gange i 37 kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson på trods af, at han gik igennem 16 kampe uden et mål.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE