AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 18:50
Valencias far: Arsenal og West Ham vil hente Manchester United-spilleren

Antonio Valencia forlader med sikkerhed Manchester United til sommer, og både Arsenal, West Ham og en kinesisk klub skulle stå klar til at hente den aldrende back.


Det er definitivt, at Antonio Valencia forlader Manchester United til sommer.  Det fortæller equadorianerens egen far til El Universal.

Det store spørgsmål er, hvor den 33-årige højreback fortsætter karrieren henne, men det kaster hans far også nyt lys over.

Således skulle både Arsenal, West Ham, Inter Milan og en kinesisk klub stå på spring for at signe spilleren, der skrev under med The Red Devils tilbage i 2009.

- Han fortsætter med sikkerhed ikke i Manchester United. Han ønsker et luftskifte, og klubben har ikke i sinde at forny hans kontrakt alligevel. Ligesom alt andet i livet, har alting en ende, siger Antonio Valencias, Luis Valencia,  far til El Universal.

- Arsenal, West Ham, Inter Milan og en mulighed fra Kina er på bordet, men i fodbold kan alt ændre sig.

Antonio Valencia er ikke nogen ung herre længere, men han er åbenbart ikke tæt på at hænge støvlerne på hylden.

Derfor er hans hovedprioritet, at han kan få mere end en korttidskontrakt med sin kommende klub.

- Han ønsker at vælge den bedste mulighed, og det er en kontrakt på to år eller mere. Det er ikke for pengenes skyld, men for at få fred, og han håber på at skifte til et hold, der kæmper med om titlerne, siger Luis Valencia om sønnens skifte til sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED