AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 16:25
Valencia afslører: Mourinho ville have mig til Real Madrid

Antonio Valencia afslører, at han var ønsket i Real Madrid, da Jose Mourinho stod i spidsen for Kongeklubben.


Den ecuadorianske landsholdsspiller Antonio Valencia har sat sig tungt på højrebacken i Manchester United, hvor han igennem sæsonen har udviklet sig meget. Den 31-årige højreback er også selv tilfreds med sine præstationer i den første halvdel af sæsonen:

- Jeg har en klar følelse af, at manageren stoler på mig. Jeg har spillet mange kampe og været heldig at undgå alvorlige skader, så jeg er meget tilfreds med min sæson indtil nu, siger sydamerikaneren til ESPN FC. 

Antonio Valencia afslører samtidig, at en samtale mellem ham og Jose Mourinho under pre-season gav ham ekstra motivation og selvtillid forud for denne sæson:

- Jeg havde en god snak mod manageren kort efter hans ankomst. Han fortalte mig, at han forsøgte at hente mig til Real Madrid, da han stod i spidsen for dem, men Manchester United sagde nej. Samtalen gav mig naturligvis en masse selvtillid og i dag er jeg meget glad for at spille på højrebacken, slutter Antonio Valencia. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED