AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2022 10:36
"Utroligt" og "mærkeligt": VAR kritiseres igen i Premier League

Tre Premier League-managers giver hård kritik af VAR.


Premier League vendte lørdag tilbage, og her fik vi masser af drama, spænding og kontroverser.
 
Dommerbeslutninger og VAR-systemet var igen omdrejningspunkt for samtalerne.
Efter Tottenhams 1-3-nederlag til Arsenal, fortalte Antonio Conte, at han ikke mente, at VAR havde det påkrævede niveau i England.
 
- I England, jeg er nødt til at være ærlig, det er meget svært, for der er ikke den samme linje. Sommetider ser man en situation, hvor der burde være rødt kort, og så er der i stedet gult kort eller ikke noget, og sommetider vurderer man det til gult, og så er der rødt, siger italieneren.
 
I kampen blev Emerson Royal udvist for sin tackling på Gabriel Martinelli i anden halvleg.
 
En række eksperter, herunder Dion Dublin, Alan Shearer og Ian Wright mener dog, at det røde kort sagtens kan forsvares.
 
Det var dog ikke kun i Arsenal-Tottenham, at VAR stjal fokus.
 
Og andetsteds var manager for Crystal Palace, Patrick Vieira, også ude med kritik.
 
- Jeg finder det utroligt, at han får lov til at blive på banen, sagde Vieira om Thiago Silva, der havde begået en tackling på Jordan Ayew, der gav gult kort.
 
Og heller ikke Marco Silva fra Fulham var tilfreds med VAR efter 1-4-nederlaget til Newcastle, hvor Nathaniel Chalobah fik rødt kort otte minutter inde i kampen.
 
I første omgang blev Chalobahs foreseelse på Sean Longstaff takseret til et gult kort, men det blev sidenhen omstødt til et rødt kort som følge af VAR.
 
- Dommeren var helt klart til stede. Han fortalte mig, at det var et klart gult kort. Efter så lang tid med et enkelt billede af Nathaniels tackling, er det svært for mig at acceptere, siger Silva om omgørelsen.
 
- Jeg tror, at i de næste par uger i svære kampe, vil der være øjeblikke som disse, hvor det er et gult kort. Disse beslutninger føles så mærkelige for os, tilføjer Fulhams manager.
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE