AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:10:2022 12:44
Utilfredse spillere: Premier League-klub kigger efter ny manager

Der er utilfredshed at spore med manageren, og klubben er begyndt at sondere markedet for en erstatning.


Ralph Hasenhüttl er i Southampton på lånt tid.

Det mener mange i klubben i hvert fald, og flere spillere udtrykte allerede ved starten af sæsonen deres bekymringer over den østrigske manager, skriver The Athletic i dag.

Hasenhüttl, der er den fjerdelængst siddende manager i Premier League, har flere gange kommunikeret mangelfuldt til sine spillere, der også har irriteret sig over østrigerens emotionelle karakter på sidelinjen.

Det har også fået bestyrelsen i Southampton til at kigge sig om efter en ny træner, men alligevel står Hasenhüttl ikke foran en snarlig fyring.

Tidligere har den nu tidligere Southampton-spiller Yan Valery kritiseret Hasenhüttl for sin mangelfulde kommunikation, og tilliden til manageren blandt spillerne i truppen er ved at krakelere.

Artiklen fortsætter under videoen

Southampon har tabt sine tre seneste kampe i Premier League, og i næste kamp venter den sværeste udebanekamp af dem alle, når turen går til Etihad Stadium for at møde Manchester City.

Søndag blev Bruno Lage fyret, og tidligere på sæsonen røg Scott Parker og Thomas Tuchel også ud, og noget kan tyde på, at Hasenhüttl bliver den fjerde manager til at ryge på porten denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE