Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 17:30
Ustyrlige Lingard: Premier Leagues skarpeste siden West Ham-debut

Jesse Lingard har nu scoret otte mål siden lejeskiftet til West Ham. Og det er flere end alle andre i Premier League


Det er ved at udvikle sig til et sandt eventyr for Jesse Lingard i West Ham. Kantspilleren, der var så udskældt i Manchester United, har fundet sin anden ungdom hos The Hammers, hvor han bare ikke kan stoppe med at score. 

I dagens opgør mod Leicester er det (indtil videre) blevet til to mål mere, og dermed er Lingard nu oppe på otte mål og fire assists i ni Premier League-optrædener for London-klubben siden debuten i starten af februar.

Det er ifølge analysemediet OptaJoe flere end nogle andre Premier League-spillere i samme periode og også flere mål end nummer to på den liste - Tottenhams Harry Kane, der har scoret syv gange. 

Jesse Lingards mål i søndagens kamp betød også, at han nu har scoret i fire Premier League-kampe i træk for The Hammers. Samtidig er de otte mål lige så mange som han scorede i sin skarpeste sæson for Manchester United tilbage i 2017/18. Dengang tog det ham 33 kampe.

Den gode form har også betydet, at Jesse Lingard har fået comeback for Englands landshold, og det ventes nu for sandsynligt, at han rejser med The Three Lions til sommerens EM-slutrunde.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED