AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 10:01
Usikker på sin fremtid: Milner har intet hørt fra Liverpool i et år

James Milner aner ikke, om han er købt eller solgt af Liverpool.


James Milner har blot én sæson tilbage på sin nuværende kontrakt med Liverpool, men den 33-årige midtbanespiller har intet hørt om en mulig forlængelse.

- Som det står i øjeblikket, så snakkede min agent og jeg med klubben for et år siden for at høre, om de ville forlænge eller ej. Det ønskede de ikke på daværende tidspunkt, fortæller Milner ifølge Daily Star.

- Vi har intet hørt sidenhen, så sådan er situationen lige nu. Jeg kan kun koncentrere mig om min fodbold og gøre mit.

Det gjorde han i hvert fald sidste sæson, hvor han trods sin relativt høje alder spillede en nøglerolle i The Reds' flotte Premier League-sæson og Champions League-triumf.

Selv føler Milner heller ikke, at tiden er inde til at trappe ned eller spille på et lavere niveau.

- Jeg synes selv, at jeg kan fortsat kan spille på topniveau, selvom alle taler meget om min alder. Men der er tre ting, man skal være opmærksom på; Fitness, præstationsniveau og dét at stå til rådighed for træneren, fortæller Milner.

- Jeg håber, at jeg kan levere på alle tre parametre. Lige nu fortsætter jeg bare med at fokusere på min fodbold, på at bidrage for Liverpool, og på at være den bedst mulige spillere længst muligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED