AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2022 12:53
"Urørlig": Arsenal afviste henvendelse i sommer

Arsenal sætter meget stor pris på den unge komet.


Arsenal hentede William Saliba for £27 millioner fra Saint-Etienne tilbage i 2019.
 
Den franske midtstopper har i tre sæsoner i træk været udlejet til franske klubber, og dét høster Arsenal nu frugterne af.
 
Saliba har nemlig imponeret, siden han for første gang trådte ind på Gunners-mandskabet.
 
Olympique Marseille har da også lagt mærke til franskmandens evner i et midterforsvaret, og tidligere på sommeren forsøgte klubben at lokke Saliba væk fra Arsenal.
 
The Gunners betragtede ham dog som urørlig.
 
- Olympique Marseille havde et direkte møde med Salibas agent i august, men dengang var det umuligt at nå frem til enighed om et beløb med Arsenal, for de anså William som urørlig.
 
- Der var franske klubber, der fulgte Saliba, da han var hos Saint-etienne, men Arsenal har været gode, for de har troet på ham siden dag et, og kontraktforhandlinger vil finde sted, når det rette tidspunkt kommer, lyder det fra transferguruen Fabrizio Romano i et interview med CaughtOffside.

Embed from Getty Images


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE