Ups, Guendouzi: Watford hænger Arsenal-profil ud efter uheldig gestus

Af Simon Jensen
15.09.2019 Kl. 18:59
Arsenal var foran 2-0 ved pausen i søndagens sene Premier League-opgør, men formøblede denne føring. Det kom til at bide Arsenals Matteo Guendouzi i halen, da han leverede en hoverende gestus mod Watford-fansene i midten af anden halvleg.

Arsenal indledte bedst mod Watford i de to klubbers interne duel på Vicarage Road denne søndag. Hovedstadsklubbens Pierre-Emerick Aubameyang viste kølighed, da han med to scoringer i første halvleg sikrede Arsenal et godt udgangspunkt inden opgørets sidste 45 minutter.

Det gik dog imidlertid galt i løbet af anden halvleg – og inden Watford Roberto Pereyra udlignede til slutresultatet 2-2, hoverede gæsternes Matteo Guendouzi ud mod Watford-tilskuerne ved stillingen 2-1 i Arsenal-favør. Det skulle han dog komme til at fortryde – det satte Watford en streg under med nedenstående tweet.