AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2022 00:29
Ups: Australien fik fat i Hjulmand-seddel

En australsk spiller var snu til at snuppe en taktisk seddel fra Kasper Hjulmand & Co.


Det blev en stor skuffelse for Danmark, da de onsdag blev ekspederet ud af VM.

Tredje og sidste gruppespilskamp blev et 0-1-nederlag til Australien, som endte med at gå videre til ottendedelsfinalen.

En hændelse fra kampen får nu omtale, som de færreste formentlig lagde mærke til.

Med 20 minutter igen af opgøret blev Robert Skov og Andreas Cornelius skiftet på banen i stedet for Joakim Mæhle og Andreas Skov Olsen. De to indskiftere havde begge en seddel fra Hjulmand & co. med ind til Christan Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg.

En af de sedler fik det australske trænerteam fingrene i, og to minutter senere skiftede de Riley McGree med en ekstra forsvarsspiller, Bailey Wright, og lavede formationsskifte.

Det skriver Gerard Laws på Twitter, der henviser til en video.

Efter en gennemgang af kampen, er det ret tydeligt, at der ikke ligger noget på banen før indskiftningerne, men kort efter de to indskiftninger, hvor Christan Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg har læst instruktionerne, er der to hvide objekter på midten af banen.

Efterfølgende kommer situationen med Kasper Dolberg, som først får tilkendt et straffespark, men få sekunder efter bliver fløjtet for offside.

Derefter kan man se på midten af banen, at et af de to hvide objekter er væk, og sekunder efter, kan man se det australske trænerteam stå med et sammenkrøllet papir og snakke ud fra det. En australsk spiller har altså samlet papiret op og givet det videre til trænerteamet.

Det havde måske ikke den store betydning, men oftest ser man spillere rive instrukser på papir i stykker eller gemme det i sokken for at sikre, at modstanderne ikke ser det. 

En snu spiller fra Australien udnyttede muligheden, og måske var det noget, som de australske trænere reagerede på. Det så i hvert fald sådan ud, og Danmark formåede ikke at skabe de store chancer de sidste 20 minutter af kampen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE