Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2020 22:15
Uniteds 10 yngste debutanter nogensinde: Hvor er de i dag?

Vi har set på Manchester Uniteds 10 yngste Premier League-debutanter nogensinde, og hvordan det mon er gået dem siden da.


10. Danny Welbeck - 17 år, 9 måneder, 28 dage - 3-1 mod Middlesbrough i 2008 

Spiller nu i: Watford

Danny Welbeck var det næste store i United og kom også godt fra start i sine helt spæde United-dage med et par kasser. Den nu 28-angriber nåede dog aldrig at indfri forventningerne og efter en skuffende og meget skadesplaget tid i Arsenal er han nu i Watford. Indtil videre har historien været den samme.

9. Giuseppe Rossi - 17 år, 9 måneder, 8 dage - 2-0 mod Crystal Palace i 2004 

Spiller nu i: Genoa

Paul Scholes udtalte engang, at Rossi var den mest naturlige målscorer, han nogensinde havde set. Rossi nåede dog aldrig at indfri sit enorme potentiale i United og efter et skuffende leje-ophold med ét mål i 13 kampe for Newcastle, skiftede italiensk-amerikaneren til Villareal, hvor han nød succes med 82 mål i 192 kampe. Siden da har karrieren både været rodet og rodløs.

8. Gerard Pique - 17 år, 8 måneder, 28 dage - 3-0 mod Crewe i 2004

Spiller nu i: Barcelona

Han var meget ung og uudviklet og nåede blot 23 kampe i United grundet Vidic og Ferdinand. De ansvarlige for salget må dog alligevel ærgre sig i dag.

7. Joshua King - 17 år, 8 måneder, 8 dage - 1-0 mod Wolves

Spiller nu i: Bournemouth

King havde en blændende fart og et stort talent, men som så mange andre United-talenter, blev det aldrig til noget for normanden. Efter flere korte ophold i The Championship, lignede King et typisk akademi-flop, men det hele ændrede sig, da han pludselig havnede i Bournemouth, der lige var rykket op i Premier League. Han var egentlig ikke udtænkt nogen central rolle, men det har han sidenhen tilkæmpet sig, mens Bournemouth ligeledes er blevet stærkere.

6. Ravel Morrison - 17 år, 8 måneder, 7 dage - 3-2 mod Wolves i 2010

Spiller nu i: Middlesbrough

Det største talent Sir Alex nogensinde havde set med egne øjne. Kriminalitet og en horribel arbejdsmoral og disciplin har dog ruineret alt for et af Englands største talenter i historien. Han er nu udlejet fra Sheffield United til Championship-klubben Middlesbrough.

5. Regan Poole - 17 år, 8 måneder, 7 dage - 5-1 mod FC Midtjylland i 2016

Spiller nu i: MK Dons

Poole er omvendt King en klassisk United-fortælling. Han debuterede ud af ingen ting i en ung alder og er aldrig blev set i en United-trøje siden. Efter flere udlån endte han i MK Dons, hvor han trods alt har fået tilkæmpet sig en fast plads.

4. Federico Macheda - 17 år, 7 måneder, 14 dage - 3-2 mod Aston Villa i 2009

Spiller nu i: Panathinaikos

Han blev match-winner i overtiden i sin debut. Alt så lyst ud for italieneren, man havde hentet i Lazio, men succesen endte brat. Efter en ekstremt skuffende udvikling på karrieren har angriberen dog endelig fået genoplivet den en anelse i Panathianikos, hvor han i denne sæson har nettet 13 gange i 27 kampe.

3. Gary Neville - 17 år, 6 måneder, 29 dage - 0-0 mod Torpedo Moskva i 1992

Spiller nu i: pensioneret

Denne gang gik det dog ikke helt galt. Overhovedet ikke faktisk. 

2. Mason Greenwood - 17 år, 5 måneder, 3 dage - 3-1 mod PSG i 2019

Greenwood er stadig blot 18 år, og som han har vist sig frem indtil videre, kan man næsten ikke forestille sig andet end, at han om 10-15 år vil være en succeshistorie. Vi krydser fingre.

1. Angel Gomes - 16 år, 8 måneder, 20 dage - 2-0 mod Crystal Palace i 2017

Gomes har længe luret i kulissen som Uniteds næste 'homegrown' midtbane-profil. Man kan dog godt begynde at forstå de United-fans, der er ved at blive lidt utålmodige, for der er indtil videre ikke sket meget siden 2017. I alt 10 optrædener står engelsk-portugiseren noteret for.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED