Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 09:04
United vil bytte sig til Kane: Her er spillerne som kan indgå i en handel

Ifølge The Athletic vil Manchester United være åbne for at signe Harry Kane, hvis prisen kan presses ned.


Harry Kane vil meddele Tottenham-ledelsen, at han ikke ønsker at fortsætte i klubben, hvis ikke José Mourinho & Co. har held med at sikre Champions League-kvalifikation til næste sæson. Det kan The Athletic afsløre denne lørdag.

Mediet melder også, at de to Manchester-klubber er de mest sandsynlige næste destinationer for den 27-årige stjerneangriber, som uden tvivl vil komme til at koste spidsen af en jetjager at signe.

Det er Manchester United også bevidste om. Derfor noterer The Athletic, at klubben formentlig kun vil overveje en handel, hvis salgsprisen kan presses ned ved at sende en eller flere United-spillere den anden vej.

Med det i baghovedet har vi set på tre spillere, som The Red Devils måske realistisk set kunne tilbyde Tottenham - og som kunne friste José Mourinho -  til at sænke en salgspris, der næppe vil være under £125 millioner.

 

Diogo Dalot:

I All or Nothing-dokumentaren ser man José Mourinho fortælle Serge Aurier, at han ikke stoler på den ivorianske forsvarer, da han har en tendens til at begå defensive dumheder. Det var blandt andet derfor, at klubben hentede Matt Doherty fra Wolves sidste sommer.

Han har bare underpræsteret i en fireback-kæde, og Aurier nærmer sig sit kontraktudløb i 2022. En ny højreback burde altså være på klubbens ønskeseddel, og Mourinho har allerede hentet Dalot én gang før.

Dengang udtalte træneren, at den unge højreback var den bedste i sin aldersgruppe på sin position i verden. Det er han ikke i dag, men Dalot kunne måske være en mulighed for Spurs og vil næsten med garanti være en spiller, United gerne ville inkludere i en handel for Kane.

 

Eric Bailly:

Bailly er utilfreds med spilletiden i Manchester United og nærmer sig sin kontrakts sidste 12 måneder, mens Mourinho og Tottenham har planer om at hente en eller flere nye midterforsvarere. Ivorianeren kunne være et godt bud, og ligesom med Dalot er han også en spiller, som portugiseren allerede har været med til at hente én gang.

Midterforsvareren er omkring £25 millioner værd og kan være med til at bringe en potentiel Kane-pris ned på et lidt mere menneskeligt niveau.

 

Dean Henderson:

Der er rygter om, at Hugo Lloris forlader Tottenham denne sommer, og i øjeblikket bliver Spurs kædet sammen med en lang række målmænd - heriblandt Sam Johnstone fra West Brom, men også netop Henderson fra Manchester United.

United står med en stor beslutning om, hvorvidt man skal fortsætte med David de Gea, gøre Henderson til ny førstemålmand - eller signe en helt tredje (Jan Oblak rygtes til klubben i dag). Beslutter man sig for en løsning, hvor Henderson ikke bliver fast starter, så skulle den unge engelske målmand selv ønske et skifte væk fra Old Trafford.

Og han er en spiller, som ville kunne bringe Kane-prisen noget ned. United har angiveligt værdisat ham til omkring £40 millioner.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED