AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2020 18:14
United vil beholde Henderson: Sheffield jagter Bournemouth-keeper

Sheffield United er angiveligt interesserede i at signe Bournmouths første-keeper Aaron Ramsdale.


I løbet af de seneste to sæsoner har Dean Henderson vogtet i Sheffield United-buret, men hans leje-kontrakt udløber nu, og det engelske stjernefrø vender formentlig i stedet tilbage til Old Trafford.

Tidligere på sommeren har det været til stor debat, om man i United skulle fortsætte med at udleje Henderson, eller om man burde satse på ham som første-keeper i stedet for David de Gea.

De seneste rapporter melder om, at sidstnævnte scenarie bliver tilfældet.

Det erfares blandt andet af Mail Online og The Sun, der begge melder om, at Sheffield United er varme på Bournemouths walisiske første-keeper Aaron Ramsdale, der tilmed kan hentes for udsalgspris, efter The Cherries er rykket ned i The Championship.

11 millioner pund regnes Ramsdale med at komme til at koste.

Dette er klokkeklart tegn på, at Henderson ikke bliver i Sheffield, der nu i stedet er draget videre på markedet for en anden keeper.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED