AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 10:01
United-transfermål erkender: Jeg vil til England - men det er ikke op til mig

Bruno Fernandes vil gerne til England denne sommer, men erkender, at en mulig transfer til eksempelvis Manchester United er ude af hans hænder.


Bruno Fernandes vil hellere end gerne fortsætte karrieren i Premier League, men en mulig transfer til Manchester United trækker i langdrag, og den den portugisiske landsholdsspiller måtte mandag aften boarde flyet sammen med resten af Sporting Lissabon-truppe, som drog på pre season-tour.

Der har været tonsvis af rygter om, at Manchester United var interesseret i at hente Fernandes, men efter alt at dømme skulle The Red Devils endnu ikke have budt officielt. 

Det kan måske skyldes, at Sporting-præsidenten Frederico Varandas forleden udtalte, at der skulle et bud på mere end €62 millioner til, før klubben agtede at sælge sin kaptajn.

Inden Fernandes boardede flyet mandag aften, nåede han dog kort at udtale sig om situationen, og man kan vælge at tolke hans kommentarer som værende tegn på, at spilleren er frustreret over uvisheden om sin fremtid.

- Det er præsidenten, der beslutter min fremtid. Jeg er ligeglad med markedet, det har jeg sagt mange gange, sagde portugiseren.

- Det eneste, jeg kan gøre, er at nå mit fly. Bliver dette min sidste kamp for Sporting? - Jeg ved det ikke. Det bestemmer træneren.

Fernandes har tidligere udtalt, at han drømmer om at spille i England, og det gentog han også mandag aften.

- Jeg vil gerne spille i England, men jeg er ligeglad med det hele lige nu. Kunne det blive denne sæson? - Det kunne det, når klubben beslutter sig, for jeg er ikke ansvarlig for den del, fortalte midtbanestjernen.

Manchester United har som bekendt ikke budt endnu, hvis man skal tro de seneste rygter. En anden forklaring kan være, at en klausul gør i midtbanespillerens kontrakt gør, at dét øjeblik, Sporting modtager et bud, men afviser, så skal klubben efterfølgende betale Fernandes €5 millioner.

For at opretholde et godt forhold til Sporting Lissabon kan det derfor være, at Manchester United venter med at byde officieit, indtil Sporting har indikeret, at det kommende bud - på mere end €62 millioner, hvis man skal tro Sporting-præsidenten - vil være stort nok til at købe Fernandes. 

Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol skriver, at Sporting efterspørger mindst £60 millioner - svarende til €66 millioner eller 500 millioner kroner.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED