AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 12:19
United-transfermål er smigret over interessen

Sean Longstaff er smigret over interessen fra Manchester United, men understreger, at han fortsat først og fremmest er Newcastle-spiller.


Det er ikke til at sige, om Newcastle helt udelukker et salg af Sean Longstaff, efter Sky Sports torsdag kunne berette, at klubbens nye manager Steve Bruce satsede stort på at have den 21-årige midtbanespiller til rådighed næste sæson.

Longstaff har været rygtet stærkt til Manchester United, og selvom hovedpersonen selv nu erkender, at han er smigret over interessen fra De Røde Djævle, så gør han os ikke meget klogere på situationen.

- Jeg forsøger bare at komme i form. Det er det eneste, jeg kan fokusere på. Jeg er stadig en Newcastle-spiller, siger Longstaff til The Chronicle.

- Jeg vil forbedre mig hver eneste dag, det ser jeg frem til. Jeg kan ikke vente med at komme på banen og imponere den nye træner.

Den unge midtbanespiller har til dags dato blot spillet 11 kampe for The Magpies i Premier League, men det lave antal kampe har alligevel været nok til at overbevise Ole Gunnar Solskjær om, at han er fremtidens mand.

Longstaff havde dog heller ikke selv set, at han ville få så stort et gennembrud sidste sæson.

- Hvis nogen havde fortalt mig for et år siden, at jeg i dag ville stå i denne position, så havde jeg grint af dem, siger Longstaff.

- Sidste år overvejede jeg, om jeg skule skifte til League One på en lejeaftale. Et år senere ser du dit navn blive sat i forbindelse med én af verdens største klubber.

Det er et stort skulderklap, at Manchester United udviser interesse, men den 21-årige englænder lægger endnu engang vægt på, at han stadig er Newcastle-spiller.

- Det hele er positivt og giver mig mere selvtillid. Det er smigrende, men mit job er for Newcastle. Den nye træner er kommet til, og alle skal gøre et godt indtryk. Det gælder også mig, siger Longstaff.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED