AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 22:53
United tilbyder byttehandel for West Hams Diop

Issa Diop har været en ombejlet herre i den foregående tid, og West Ham har flere gange afslået klubber, der har taget tilløb for at lokke den 22-årige franskmand væk fra London-klubben.


TIdligere har det været fremme, at Issa Diop kun kunne få lov til at smutte fra West Ham, hvis en interesseret klub smed i omegnen af 630 millioner kroner i retningen af West Hams bankkonto. 

Senere meldte West Ham selv ud, at det også kunne have interesse for dem at lave en byttehandel med Manchester United for at sende Issa Diop den anden vej - mod Manchester. Eneste krav fra West Hams side var, at det skulle være Anthony Martial, der skulle bytte plads med Diop i West Ham-truppen. 

Det har Manchester United imidlertid - ifølge Twitter-brugeren ExWHUEmployee, der beskrives som en West Ham-insider - imødekommet ved at tilbyde netop en byttehandel til West Ham. Dog ikke involverende Anthony Martial, men i stedet Phil Jones - og samtidig omtrent 380 millioner kroner i samme retning som Phil Jones. 

West Ham har endnu ikke responderet på rygterne. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED