AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 11:24
United-stjerne forklarer vaklende form: "Det skyldes ikke Ronaldo"

Der er ikke en sammenhæng, mener United-stjernen.


Bruno Fernandes er overbevist om, at hans svigtende målsnit i de seneste sæsoner ikke har noget med Cristiano Ronaldos ankomst sidste sommer at gøre.
 
Siden Ronaldos tilbagevenden til Old Trafford, har den 28-årige midtbanespiller ellers scoret langt færre mål, end han plejer.
Det blev til 29 mål og 19 oplæg i Fernandes' første 53 Premier League-kampe for De Røde Djævle, siden han skiftede til klubben fra Sporting i vinteren 2020.
 
I de seneste 40 ligakampe er det dog blot blevet til otte mål.
 
- Mange af mine oplæg i sidste sæson var til ham, så det tænker jeg ikke er fair, lyder det i et interview med The Athletic.
 
- Jeg havde bare en dårlig sæson, hvad angår mine egne tal. Jeg tror ikke, det handler om Cristiano eller mig selv.
 
- Før han kom, sparkede jeg også straffe, men jeg brændte to straffespark i sidste sæson. Så jeg kan ikke skyde skylden på Cristiano for at sparke straffe, især når han selv scorer på dem, lyder det fra Bruno Fernandes.
 
Både Fernandes og Ronaldo er udtaget til Portugals Nations League-kampe mod Tjekkiet og Spanien senere på ugen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE