AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2022 15:55
United-sportsdirektør: "Usandsynligt, vi er ligeså aktive i kommende transfervinduer

Manchester United-direktøren mener, at klubben er foran tidsplanen.


Der er sket en masse ændringer i Manchester United i dette kalenderår.

Der er kommet en masse nye spillere ind i form af Christian Eriksen, Antony, Martinez og Casemiro, mens man har ansat Erik Ten Hag som ny manager.

Det sætter Manchester Uniteds sportsdirektør, John Murtough, nogle ord på - det gør han til klubbens hjemmeside:

- Efter en grundig søgning stod det klart for os, at Erik Ten Hag var den stærkeste kandidat, baseret på hans fremragende trænerkarriere, hans engagement i den proaktive, offensive fodbold, som vi ønsker at spille, og den vision og ambition, han viste for rollen. Der er stadig lang vej igen, men vi har allerede i løbet af hans første fire måneder som leder set en øget enhed, fokus og drivkraft, som lover godt for fremtiden.

Murtough fortsætter:

- Vi vil fortsat støtte Erik i at sikre, at han har spillere med den rette kvalitet og karakterer til at opnå succes, samtidig med at vi sikrer, at investeringerne fortsat er i overensstemmelse med vores forpligtelse til økonomisk bæredygtighed. Vi er en anelse foran vores tidsplan i forhold til spiller-rekruttering, efter ankomsten af fem faste førsteholdsspillere, og derfor er det usandsynligt, at vi kommer at være aktive på det niveau, som vi var i sommerens transfervindue, i de kommende transfervinduer, siger Murtough.

Manchester Uniteds næste kamp er mod Manchester City den 2. oktober. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE